COL·LECTIU MORAGUES

CRIDA AL POBLE CATALÀ

Anuncis

Compatriotes

 

 

Els propers 9 i 10 de Juliol, la capital de Catalunya acollirà la prova “LE TOUR DE FRANCE”, des del Col·lectiu Moragues, volem fer una crida a tot el poble català a omplir d’Estelades els carrers de Barcelona durant els dies que passi la ronda ciclista de l’estat francès. Des del Col·lectiu Moragues animem a tot el poble català a cridar ben alt, “NI FRANCESOS, NI ESPANYOLS , NOSALTRES SOM CATALANS”.

Els catalans n’estem tips de l’ofegament cultural, social, econòmic i polític, que pateix el nostre poble. Exigim que la independència de Catalunya estigui inclosa a l’agenda dels dirigents europeus. Des del Col·lectiu Moragues emplacem el poble català que és qui té la força, a que els propers dijous 9 i divendres 10 del proper mes de Juliol del present any 2009 surtin, no tan sols als carrers de Barcelona (ciutat que acull un final i inici d’etapa), si no que per arreu del territori català per on passarà la cursa ciclista francesa i omplin carrers i carreteres amb estelades i que tot el món es faci ressò de l’existència d’un poble oprimit per dos estats.

Catalans els propers 9 i 10 de juliol sortiu al carrer i utilitzeu el que més bé sabeu utilitzar, la nostra ensenya i un crit ben fort. INDEPENDÈNCIA.

 

 

 

 

Tornarem a lluitar

Tornarem a sofrir

Tornarem a vèncer

 

VISCA CATALUNYA LLIURE

 

 

 

Col.lectiu Moragues

1 Maig de 2009

Ivars d’Urgell , Països Catalans

Anuncis

Anuncis